Legpuzzels ruilen

Nieuw in Ons Huukske: Legpuzzels ruilen (ook Jan van Haasteren)

Daarom is de Seniorenvereniging voor 50 plussers in Beneden-Leeuwen gaan experimenteren met het ruilen van legpuzzels, en met succes.

In deze (corona)wintertijd doen veel mensen aan puzzelen.

Op donderdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur kunt u legpuzzels ruilen in de Kunstkamer van Ons Huukske, het onderkomen van de vereniging aan de Zonnebloemstraat 3 (ingang via de poort aan de Seringenstraat) in Beneden-Leeuwen.

Het werkt als volgt: in de Kunstkamer liggen een aantal gedoneerde legpuzzels. Hiervan kunt u er 1 of 2 meenemen onder de voorwaarde dat u zelf net zoveel legpuzzels achterlaat als dat u meeneemt. De legpuzzels moeten 500 of meer (950; 1000; 1500; 2000) stukjes hebben en er mogen geen stukjes ontbreken. De legpuzzel(s) die u meeneemt wordt uw eigendom en u doet afstand van de legpuzzel die u achterlaat. Letterlijk ruilen dus. Vanzelfsprekend moeten de legpuzzels die u achterlaat ook in goede staat zijn.

Op veler verzoek is bij deze ruilpuzzels een aparte hoek met Jan van Haasteren legpuzzels toegevoegd. Hiervoor geldt, net als voor de andere puzzels, dat de ingeruilde puzzel compleet en in goede staat moet zijn. Daarbij geldt nog één andere belangrijke regel: een Jan van Haasteren legpuzzel is alleen om te ruilen tegen een eveneens Jan van Haasteren puzzel.

Let op, indien de coronaregels nog gelden, komt u dan met mondkapje op Ons Huukske binnen en houdt 1,5 meter afstand tot anderen.

In Ons Huukske

Elke donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur