Update corona regels

Heet van de (prik)naald:

Mede dankzij de inzet van KBO en ANBO en overleg met de Gemeente is er nu duidelijkheid voor alle activiteiten die we voor onze leden in Ons Huukske doen: u hoeft geen Corona toegangsbewijs te hebben voor toegang tot de activiteiten in Ons Huukske! We zullen daar als vereniging dus niet op gaan controleren. Wel vragen we voor de gezondheid van ons allen om goede hygiëne, uw kunt uw handen blijven ontsmetten bij binnenkomst en om elkaar de ruimte te geven. En natuurlijk bij koorts en andere Covid verschijnselen thuisblijven.

Verder weer gewoon van harte welkom dus in Ons Huukske!

BINGO!

Zoals u al in Ons Buukske heeft kunnen lezen, begint aanstaande maandagmiddag 4 oktober om 14:00 uur na al die maanden corona maatregelen eindelijk weer de BINGO in Ons Huukske. De gang van zaken is weer als vanouds 1 kaart € 4,00 en 2 kaarten € 7,50. Dus komt allen weer gezellig meedoen!

Themamiddag Klimaatverandering

Ook al aangekondigd in Ons Buukske: woensdagmiddag om 6 oktober 14:30 houden we een themamiddag over klimaatverandering. Nu de energierekening honderden Euro hoger dreigt te worden is energiebesparing niet alleen goed voor de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen, maar ook goed voor uw portemonnee!