Lid in de Orde van Oranje Nassau

Lid in de Orde van Oranje Nassau

Waarnemend voorzitter en secretaris seniorenvereniging 50+ Beneden-Leeuwen officieel Koninklijk onderscheiden!

Op Koningsdag had Burgemeester van Neerbosch van de Gemeente West Maas en Waal per telefoon Ge van Hees al op de hoogte gebracht van zijn Koninklijke  onderscheiding als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Zoals bekend kon toen die uitreiking niet plaatsvinden. Afgelopen vrijdagmorgen werd dit heugelijke gebeuren toch nog even officieel rechtgezet.

In in klein gezelschap kwam de burgemeester in de raadszaal met een korte toespraak terug op de verdiensten van Ge van Hees en niet alleen naar aanleiding van zijn inzet voor de Seniorenvereniging, maar ook in relatie tot tal van andere activiteiten en bestuursfuncties.

Nog steeds de coronamaatregelen in acht nemend, overhandigde de burgemeester de decoratie aan Willy van Geffen, de charmante vriendin van Ge, en zij mocht haar vriend uiteindelijk die onderscheiding opspelden. Seniorenvereniging 50+ Beneden-Leeuwen feliciteert Ge hierbij nogmaals van harte met deze onderscheiding en haar leden benadrukken dat graag nog eens met dank voor zijn tomeloze inzet.    

We hopen nog vele, vele jaren van jullie te mogen genieten. Een ieder op zijn/haar eigen wijze.

Met vriendelijke groet,

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logo-50-oranje-2.png