01-03-2021

Van onze voorzitter Peter Verver

Er gebeurt meer dan u denkt……

In mijn vorige woordje in de Nieuwsbrief van februari 2021 was de minder vrolijke aanhef: “Wat een tijden”. Dat voelt ook zo. We hebben het te nemen zoals het gaat en maken er het beste van. Maar leuk is het niet. Zo ook in onze Seniorenvereniging50+. Het overleggen is lastiger en gaat steeds meer op de manieren van deze tijd, o.a. Zoom of via What’s app. Allemaal prachtige waardevolle media die echter wat mij betreft het echte fysieke overleggen niet kunnen vervangen. Tjonge, wat mis ik dat. De Algemene Ledenvergadering (ALV) zou normaal gesproken op 24 maart 2021  zijn, maar die is nu verschoven naar 21 april. Of we dan digitaal of dat we in een groep, met een limiet, bij elkaar mogen komen dat zal in maart waarschijnlijk duidelijk worden. In Ons Buukske van april wordt u daar over geïnformeerd. Daar zal eveneens het bestuurlijk jaarverslag en de verantwoording over de financiën in komen te staan.

Naast zorg is er ook blijdschap en optimisme…….

Gedurende deze lastige tijd voor onze Seniorenvereniging50+ qua inkomsten is, met dank aan Thé van den Bosch en Geert van Tiem, de huur van Ons Huukske vanaf januari 2021 gehalveerd, tot het moment dat “normaal” heet. Een prachtige geste die ons weer wat meer lucht geeft. Evenzo is het prettig dat er zich twee nieuwe geïnteresseerde kandidaat bestuursleden hebben gemeld. Na verkennende gesprekken en kennismaking met het hele bestuur, weten we of ze zich gaan voegen bij ons algemeen bestuur. We kijken er natuurlijk naar uit dat we, zo gauw de Coronamaatregelen het toelaten, eindelijk weer opbouwend verder kunnen gaan, de activiteiten weer op kunnen starten en met goede zin en moed ons voorbereiden op een succesvolle periode. Wanneer zal dat zijn? Wie weet na de zomervakantie of misschien al eerder?

In de vorige Nieuwsbrief van februari schreef ik over veranderingen met het oog op de toekomst. Daarom vraagt onze administratie nogmaals of uw e-mailadres nog steeds kloppend is en/of bij ons bekend en de vraag om dit aan het secretariaat door te geven. Onze dank hiervoor. We zullen ons nog even vast moeten bijten in de realiteit van nu, maar we gaan natuurlijk voor betere tijden.

Contributie al overgemaakt?

Beste leden en belangstellenden, de penningmeester waakt logischerwijs over de financiën van onze vereniging. Daarom vraagt hij langs deze weg of u de contributie al hebt overgemaakt en aan belangstellenden vragen we:  “Wacht niet langer om ons te steunen en geeft u op als lid van onze Vereniging”, het gaat per slot van rekening om een relatief laag bedrag van 22,50 euro, waar u via de vereniging of de KBO-Brabant ook nog uw voordelen uit kunt halen. 

Bedankt alvast!!!!!

Peter Verver Voorzitter

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logo-50-oranje-2.png