Winnaars 3e Challenge

Winnaars derde Challenge:

Riet Verwoert: 10 punten, Peter Verver: 7 punten, Els Jacobs: 5 punten

De eerste drie challenges waren uit te voeren vanuit huis. Voor de vierde

Vierde en laatste Challenge

Challenge gaan we wandelen of fietsen. Degenen die liever in het dorp blijven, gaan wandelen en de anderen kunnen op de fiets. Volg de beschrijving en maak een selfie op de plaats van bestemming. Stuur de foto op naar keesdehaas@kpnmail.nl of app naar 06-30243881. Uiterste inleverdatum foto’s: 31 mei.

Wandelroute:

Vertrekpunt: Gemeentehuis.

Als je met de rug naar het gemeentehuis staat, ga je linksaf. Daarna neem je de tweede weg links. Dan loop je door tot je aan de rechterkant een grote bouw ziet. Daar sla je links af en aan het einde van die weg sla je weer links af. Dan ga je de eerste weg rechts en daarna meteen de eerste weg links. Daarna de eerste weg rechts (let op) helemaal uitlopen en dan rechts af. Rustig doorlopen en de tweede weg links. In deze bloemenstraat gaan we de eerste weg links en lopen net zo lang tot we bij een grote banner staan. Maak daar een selfie en stuur die op. Succes, hopelijk is het mooi weer en wordt het een leuke wandeltocht.

Vertrekpunt: Ons Huukske.

We fietsen naar het viaduct over de N322 en fietsen dan rechtdoor de polder in. We gaan op zoek naar de voormalige Dalhoeve (Kooilust). Als we daar zijn gaan we naar Brasserie ’t Anker. We vervolgen onze weg over de dijk naar de kerk in Maasbommel. In Maasbommel fietsen we langs Solex Warempel, blijven deze weg volgen tot we bij de Stellingmolen van Maasbommel zijn. Dan gaan we op volle kracht naar Zorgboerderij Henricus Hoeve. Van daaruit gaan we op zoek naar het tweede viaduct over de N322. We maken een selfie als we daar zitten uit te rusten en zijn bij het eindpunt van deze fietstocht. Hopelijk hebben we mooi weer en een leuke fietstocht achter de rug.