CHALLENGE

CHALLENGE

Challenge.

In deze moeilijke tijd is het toch fijn om samen bezig te zijn met uitdagingen die ook het saamhorigheidsgevoel versterken en het eenzaamheidsgevoel misschien een beetje doen verminderen. Misschien kom je zo ook beter de tijd door en verdrijf je een beetje de verveling.

Wat is de opzet?

Iedere week is er een nieuwe uitdaging. Antwoorden, oplossingen moeten gefotografeerd worden en doorgestuurd naar een adres.

Email: khaas1951@gmail.com  of  telnr. 06-30243881

Iedere keer als je deelneemt ontvang je drie punten. Je hoeft niet persé met alle uitdagingen mee te doen om toch in de prijzen te vallen op het eind van de serie uitdagingen op 31 mei.

Iedere week selecteren we een 1ste, 2de en 3de plaats; zij krijgen respectievelijk 10, 7 en 5 punten.

De scores worden bekend gemaakt via de site en via de mail of de app.

Deelnemers houden onze site en facebook in de gaten voor uitslagen, info en nieuwe uitdagingen.

In principe zijn er 4 uitdagingen tot 31 mei. Na deze datum wordt het eindresultaat vastgesteld en worden de deelnemers met de meeste punten verrast met een prijsje.

De eerste uitdaging:

Zet op een opvallende plaats vanaf de straat een hele grote 50+ in het raam van de beneden- of bovenverdieping. Als teken dat je lid bent van Seniorenvereniging 50+ Beneden-Leeuwen en mee gaat doen met de Challenge die we als bestuur met onze leden aangaan. De 50+ kan overal van gemaakt worden: groot vel karton, opblaascijfers, ballon met 50+ erop, enz.. Het is bovendien de bedoeling dat er een wens, spreuk, goede raad, bedankje bij komt dat vanaf de straat te lezen moet zijn. Maak een foto en mail of app die foto naar

Email: khaas1951@gmail.com  of  telnr. 06-30243881

Ook niet leden mogen meedoen omdat zij tot de kwetsbare groep horen van 50+ers. Uiterste inleverdatum is: 13 mei. Vergeet niet je naam en adres mee te sturen.

Tweede uitdaging:

Los de woordzoeker op, kleur de kleurplaat in en noteer de oplossing van de woordzoeker in het juiste vak. Maak een foto en stuur die naar

Email: khaas1951@gmail.com  of  telnr. 06-30243881

Woordzoeker en kleurplaat staan in de Nieuwsbrief. Niet leden kunnen een mailtje sturen en krijgen dan de woordzoeker en de kleurplaat per mail. Uiterste inleverdatum: 17 mei. Vergeet niet je naam en adres mee te sturen.

Volg facebook en onze website voor de derde chalenge die vanaf 18 mei beschikbaar is via beide media, de vierde challenge is beschikbaar vanaf 25 mei. Op 3 juni worden de prijswinnaars bekend gemaakt.


Namens het bestuur van onze Vereniging,
Met vriendelijke groet,
Kees de Haas